WE ARE 1996 :)

PERHATIAN !! KUMPULAN INI HANYA UNTUK NINETY-SIXER SAHAJA . Kumpulan ini pada mulanya ditubuhkan oleh Faris Akmal (anda boleh menghubungi beliau padut) di myspace dan sehingga pertengahan Mac 2010, kumpulan kami di myspace telah mencatatkan 3001 membership . Kami mengembangkan lagi empayar rangkaian kami di laman sosial FACEBOOK. Kini group kami di FACEBOOK sudah mencecah seramai 545 orang ahli . Marilah kita support ramai-ramai group ini . Majulah kami untuk negara . Slogan kami adalah "Smart.Stylo.Sporting" tekan sini untuk ke group fb kami Photobucket

skool around da corner n appy new year..

Posted by we are 1996 |

skool dah nak bukak dah...tingal beberaper hari jer nak sambut taun baru..
raser sekejap kan kiter dah nak naik pom 2...raser cam semalam jadik pom 1...hahahah...
anyway aku arap korang teruskan chat kat blog nih...aku maybe x selalu jengok blog nih sbb aku dok kat asrama...

akhir kater teruskan berchatting kat blog nih..majukan 1996 kehadapan...

smart ,stylo, sporting since 1996...


okay...

Comments (0)

Post a Comment

Followers

Follow by Email