WE ARE 1996 :)

PERHATIAN !! KUMPULAN INI HANYA UNTUK NINETY-SIXER SAHAJA . Kumpulan ini pada mulanya ditubuhkan oleh Faris Akmal (anda boleh menghubungi beliau padut) di myspace dan sehingga pertengahan Mac 2010, kumpulan kami di myspace telah mencatatkan 3001 membership . Kami mengembangkan lagi empayar rangkaian kami di laman sosial FACEBOOK. Kini group kami di FACEBOOK sudah mencecah seramai 545 orang ahli . Marilah kita support ramai-ramai group ini . Majulah kami untuk negara . Slogan kami adalah "Smart.Stylo.Sporting" tekan sini untuk ke group fb kami Photobucket

pejam celik pejam celik

Posted by we are 1996 |

hahaha..sekejap jer dah jadik form 2...dua hari lagi dah nak masuk skolah.....taun nih buat la azam baru...aku arap korang still x luper kpader blog nih ngan group kat myspace...hmm...aq x akan selalu post topic baru..aq harapkan korang jer...


anyway gudluck in this year..and be a followers of this group..

Comments (0)

Post a Comment

Followers

Follow by Email