WE ARE 1996 :)

PERHATIAN !! KUMPULAN INI HANYA UNTUK NINETY-SIXER SAHAJA . Kumpulan ini pada mulanya ditubuhkan oleh Faris Akmal (anda boleh menghubungi beliau padut) di myspace dan sehingga pertengahan Mac 2010, kumpulan kami di myspace telah mencatatkan 3001 membership . Kami mengembangkan lagi empayar rangkaian kami di laman sosial FACEBOOK. Kini group kami di FACEBOOK sudah mencecah seramai 545 orang ahli . Marilah kita support ramai-ramai group ini . Majulah kami untuk negara . Slogan kami adalah "Smart.Stylo.Sporting" tekan sini untuk ke group fb kami Photobucket

Hal Baju Group

Posted by we are 1996 |

assalamualikum,

aku nak sentuh pasal baju group nih..
korang mesti tertanyer2 pasal bju group..
bkan kitorang x nak buat..tp rmai ahli group yg tinggal kat hostel ..
so,kita akan buat perbincangan wak2 cti bulan tiga...
korang pilih dulu baju then sepakat ngan ahli2 group...
pas2 kiter bincang untuk tempahan n some edit..
ok..tu jer

see you on next month..

Comments (0)

Post a Comment

Followers

Follow by Email