WE ARE 1996 :)

PERHATIAN !! KUMPULAN INI HANYA UNTUK NINETY-SIXER SAHAJA . Kumpulan ini pada mulanya ditubuhkan oleh Faris Akmal (anda boleh menghubungi beliau padut) di myspace dan sehingga pertengahan Mac 2010, kumpulan kami di myspace telah mencatatkan 3001 membership . Kami mengembangkan lagi empayar rangkaian kami di laman sosial FACEBOOK. Kini group kami di FACEBOOK sudah mencecah seramai 545 orang ahli . Marilah kita support ramai-ramai group ini . Majulah kami untuk negara . Slogan kami adalah "Smart.Stylo.Sporting" tekan sini untuk ke group fb kami Photobucket

trial dah dekat kawan2

Posted by Biskutam |




assalamualaikum.

haa , trial dah nak dekat ni. semua negeri bulan 8 ni kan trial? just tarikh je lain-lain. aku dengar cerita Negeri Sembilan awal trial. semoga bdk2 PMR N.9 berjaya. nanti share2 lah soalan trial korang dkt semua candidate PMR ni.

before tu aku nak share sikit lah nak bagi korang latihan trial untuk dibuat.

KLIK SINI (http://skorminda.com)

aku rasa dalam tu banyak soalan tahun dari bberapa tahun entah. korang boleh belek2 situ. mana tahu boleh membantukan?

okay lah , just nak share itu sahaja :) ASSALAMUALAIKUM.

-biskut-

Comments (1)

dgan muke tak malunye . nak jadi admin boleh tak ?

Post a Comment

Followers

Follow by Email